Cât de bine arată Halle Berry (50) în costum de baie!

Halle este una dintre acele actrițe care par că nu îmbătrânesc. Nu știm exact ce face, dar știm că arată impresionant la cei 50 de ani, într-un costum de baie deux-pieces.

Halle-Berry
Halle arată nemaipomenit

De când și-a făcut cont pe Instagram, actrița din ”X-men” le arată fanilor internauți imagini inedite, surprinse în viața ei de zi cu zi, departe de lumina reflectoarelor și de covorul roșu. Însă, tindem să credem că fanii preferă aceste cadre în detrimentul celora prelucrate și stilizate, apărute în diverse reviste.

Cea mai recentă postare a actriței de pe acea rețea de socializare este cu adevărat impresionantă, dat fiind faptul că Halle apare într-un costum de baie deux-pieces și că arată nemaipomenit la cei 50 de ani.

”Ultima mea ședință foto din această vară”, este descrierea postată de Halle la acea imagine. Pesemne, actrița a vrut să le arate fanilor un cadru care încă nu a fost retușat de editorii foto. Și bine a făcut, căci aceștia au răsplătit-o cu numeroase comentarii și aprecieri virtuale.

halle-berry-instagram
Fanii internauți se bucură de cadrele inedite postate de Halle

Cât despre secretul din spatele siluetei sale, în august 2015 actrița a declara pentru ”The Los Angeles Times” că mănâncă sănătos și face mult sport. ”E mai greu acum decât obișnuia să fie. Odată ce înaintez în vârstă, sunt mai atentă la ceea ce mănânc. N-am lucrat niciodată cu greutăți până a trebuit să lucrez la un film. Oricum, fac cardio foarte mult. Fac și exerciții ce implică greutatea corpului meu foarte mult, căci nu vreau să ajung prea musculoasă. Sunt diabetică, așa că sportul a făcut parte din viața mea multă vreme. La fel și cu consumul redus de zahăr.”, declara pe atunci actrița.

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA