Cât de frumoasă era Melanie Griffith în tinerețe, în primii ani de căsătorie cu Antonio Banderas!

Pentru ea 60 este doar un număr, mai ales că este mereu în centrul atenției, una dintre cele mai frumoase și mai apreciate actrițe de la Hollywood. A avut o viață palpitantă, căsătorită de 5 ori, de trei ori cu același bărbat. Ultimul soț al său, cel cu care a împărțit și bune și rele timp de 19, a fost același bărbat care a făcut-o să radieze de fericire, dar și să se îmbolnăvească din cauza stresului.

Alături de Dakota Johnson, fiica bărbatului cu care a fost căsătorită de 3 ori.

Citește și: Melanie Griffith suferă de o boală incurabilă

Melanie Griffith încă arată sexy, ceea ce pentru multe actrițe este o performanță, deși nu au ajuns la vârsta de 60 de ani. Și în prezent are un corp tras prin inel, iar fața sa a suferit numeroase modificări după o serie de operații estetice menite să stopeze trecere anilor, să reducă semnele îmbătrânirii. Dacă acum face ravagii cu silueta sa perfectă, pozele cu ea de acum mai bine de 20 de ani sunt de-a dreptul surprinzătoare. Atunci avea 35-40 de ani și era îndrăgostită până peste cap de Antonio Banderas, al treilea și ultimul său soț, cel la brațul căruia apărea pe la toate evenimentele de covorul roșu. Ce mai, o combinație bună care, în cele din urmă, s-a dovedit a fi una imperfectă din cauza infidelității actorului în vârstă de 57 de ani care își găsise o amantă mult mai tânără.

Era superbă și în tinerețe, înainte de operațiile estetice.

Melanie Griffith era o superbitate de femeie înainte de operațiile estetice. Chiar și diva a recunoscut că a exagerat cu ajustările și a conștientizat totul când oamenii au început să se întrebe ce s-a întâmplat cu vechea ei înfățișare: „Nu mi-am dat seama de efectul operaţiilor estetice până n-am auzit oamenii în jurul meu întrebându-se: Dumnezeule, ce şi-a făcut la faţă?! M-au durut îngrozitor aceste cuvinte. Atunci m-am dus la un alt doctor, care a început proceduri de dizolvare a substanţei pe care mi-o injectase doctoriţa la care apelasem iniţial. Să sperăm că acum arăt mai normal”, a declarat Melanie într-un interviu recent.

Uite cât de frumoasă era în tinerețe, la începutul relației cu fostul său soț, marea sa iubire, Antonio Banderas!INAPOI LA PRIMA PAGINA