Cât de mult a slăbit Katherine Heigl. Actrița din Anatomia lui Grey arată formidabil

S-a confruntat cu kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii cu băiețelul său, dar și cu fluctuațiile de greutate de după. Cu toate acestea, Katherine Heigl a reușit să slăbească și să arate formidabil după un an și jumătate de la nașterea micuțului Joshua Bishop.

Cunoscută actriță din „Anatomia lui Grey” a reușit să devină mamă pentru prima dată pe cale naturală, asta după ce ea și soțul ei, Josh Kelley, adoptaseră în trecut două fetițe – Nancy (9) și Adalaide (6).

Trupul său a suferit transformări și i-a fost extrem de greu să revină la formele de dinainte de sarcină, dar nu imposibil.  „Merg într-o vacanță însorită, am un nou proiect pentru care încep să filmez în aprilie și dorința profundă de a mă simți în formă, puternică și sexy m-a motivat în ultimele două luni să pierd câteva kilograme pe care le-am dobândit în timpul sarcinii cu fiul meu. Vreau să îmi redobândesc mușchii care sunt îngropați uneva sub această burtă”, spunea Katherine în urmă cu câteva luni. Iat-o acum, într-o formă de milioane, la un eveniment.

Vedeta a purtat o ținută de un alb imaculat la evenimentul NBCUniversal și a arătat divin, subliniindu-și noile forme cu o fustă slim cu un model 3 D în față.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA