Cât de mult a slăbit Vladimir Drăghia la Exatlon!

Citeste tot despre:

,

După cum știm, Vladimir Drăghia este plecat de două luni în Republica Dominicană, acolo unde se desfășoară concursul de anduranță Exatlon, difuzat pe Kandal D.

Cei care urmăresc show-ul de sâmbătă până marți știu deja că actorul și fostul înotător concurează în echipa formată din persoane faimoase, care îl include și pe fostul dinamovist Giani Kiriță.

Unul dintre cei mai buni din echipa roșie, actorul de 31 de ani resimte pe propria piele conduțiile dure ale concursului, Drăghia slăbind cel mai mult dintre cei implicați în concurs, iar acest lucru este vizibil pe micul ecran.

Tras la față, numai fibră și fără niciun pic de grăsime pe corp, acesta este rezultatul deselor participări ale lui Draghia în duelurile cu echipa Războinicilor, vedeta neavând, probabil, timp să se odihnească cum trebuie.

Chiar dacă aventura din Republica Dominicană pare că lasă semne pe corpul lui Vladimir, atletul este cât se poate de în formă, după cum a demonstrat-o în ediția de aseară, când a adus patru puncte importante echipei sale, cea a Faimoșilor.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA