Cât de mult s-a îngrășat Eva Longoria de când a rămas însărcinată! Cum arată diva acum!

Citeste tot despre:

,

Pe 1 ianuarie a anunțat că este însărcinată cu primul său copil, prin asta explicându-se și kilogramele în plus pe care le-a luat spre sfârșitul anului 2017, iar sarcina Evei Longoria evoluează într-un mod frumos.

Așa a apărut la Globurile de Aur.

A venit la Globurile de Aur într-o rochie lungă și neagră, mulată pe burtică, evidențiindu-i formele tot mai pronunțate ale sarcinii, apariția sa fiind una elegantă, stilată, apreciată de criticii de modă. Cu toate acestea, nu putem să neglijăm faptul că trupul actriței, care a avut mai mereu oscilații de greutate de-a lungul carierei sale și despre care presa străină a scris de mai multe ori că este însărcinată, tocmai din cauza kilogramelor în plus, a suferit schimbări sesizabile.

Așa a nunțat că este însărcinată.

În weekend, Eva a fost surprinsă la plimbare cu soțul său, Jose Baston în timp ce se bucurau de aerul curat dintr-un  parc din Los Angeles, tocmai pentru că actrița se gândește la sanătate copilului, dar și la trupul său. Diva, însărcinată în patru luni, a luat proporții serioase. Ce-i drept, nici ținuta sport, cu pantaloni largi, tricou cu dungi și o jachetă masivă, nu a avantajat-o prea tare, însă Eva Longoria, așa cum se plângea și ea într-un video pe Instagram distribuit în vară, are tendințe de îngrășare și chiar se balonează atunci când mănâncă diverse alimente, brânza fiind unul dintre produsele pe care nu le tolerează.

Foto: Instagram, Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA