Cât de sexy! Cu ea s-a iubit Bill Clinton. Cum arată Monica Lewinsky acum, la 44 de ani!

Ea este cunoscută drept fosta amantă a lui Bill Clinton, chiar din timpul primului său mandat din biroul oval de la Casa Albă. Monica Lewinsky a dobândit o notorietate remarcabilă în urma aventurii sale cu fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton, pe vremea când ea era doar o simplă stagiară la Casa Albă.

Monica Lewinsky și Bill Clinton la Casa Albă.

Totul s-a întâmplat între 1995 și 1996, moment în care tânăra senzuală de doar 22 de ani s-a îndrăgostit iremediabil de cel care îi era șef, cel mai important om din stat și, pe deasupra, bărbat însurat cu Hillary Clinton, recenta contracandidată a lui Trump la fotoliul de președinte al Statelor Unite ale Americii. Nici Clinton nu a rămas indiferent în fața unei astfel de femei care avea să-i amenințe căsătoria, dar și să-i murdărească imaginea publică. Dincolo de o relație necorespunzătoare, imorală, legătura celor doi a fost și o amenințare la adresa securității naționale după ce Marea Britanie, Rusia și Israel au interceptat conversații fierbinți între cei doi amanți și astfel, au apelat la șantaj în fața președintelui.

Bill și Hillary Clinton vs. Monica Lewinsky.

Iar povestea a fost exploatată dincolo de pereții Casei Albe, devenind pagini într-o carte despre picanteriile de la Casa Albă. Valeții au știut de relația foarte apropiată dintre Bill Clinton și Monica Lewinsky, iar la aflarea scandalului din presă, soția lui Clinton, Hillary, a avut reacții violente, aruncând cu cărțile de pe noptieră în soțul infidel.

Cele mai noi fotografii cu fosta amantă a lui Bill Clinton, la un eveniment monden.

Monica Lewinsky, cea mai cunoscută amantă de la Casa Albă și protagonsita unui scandal de proporții în istoria Americii, are acum 44 de ani și este mult mai sexy ca în tinerețe, când se iubea cu Bill Clinton. Chiar dacă nu a reușit pe plan personal și profesional, căci a rămas necăsătorită și nici copii nu are, iar despre o carieră de succes nu putem vorbi, Monica arată extraorinar de bine, chiar mai bine ca acum 22 de ani, când se răsfăța în brațele celui mai puternic om din stat.

Monica Lewinsky ( 44) a arătat superb într-o rochie mulată.

Foto: Arhiva OK!, Getty Images, Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA