Cât plătește clanul Kardashian pentru o noapte în Costa Rica?

Este acea vreme din an! Adică, aceea în care clanul Kardashian se echipează și  se pornește la drum cu destinația finală pe vreo insulă exotică, unde poate beneficia de toată relaxarea necesară după un program atât de încărcat de făcut nimic.

Da, suntem răutăcioși și, poate, invidioși, căci Kim și alaiul au ajuns în Costa Rica, unde se răsfață într-un complex de lux. Se pare că aceștia s-au cazat în Vila Manzu, un sanctuar privat în Peninsula Papagayo.

villa-theater-895b0ec6-5cd0-42df-af63-b3a232af2023
Complexul e dotat cu toate facilitățile dorite de clanul Kardashian.

Complexul cuprinde opt dormitoare, fiecare cu o baie privată, decorată în cel mai luxos mod posibil, un teatru, o cameră în care se fumează și se consumă vin, o sală de fitness, o platformă pentru yoga, o cameră de joacă pentru copii, un bar aprovizionat non-stop, și o cameră pentru evenimente restrânse. Desigur, la dispoziția lor au stat tot timpul numeroși barmani și chelneri, pentru ca familia Kardashian să nu miște niciun deget.

aerial-villa-manzu1-c2d27425-0d65-4fb5-8efb-bdcc810c8591
Au scos din buzunar 16.500 de dolari pe noapte.

Potrivit UsWeekly, această proprietate se închiriază cu 16.500 de dolari pe noapte și oferă o priveliște uluitoare asupra Plajei Prieto. Asta, deși complexul are și el, la rândul lui, două piscine, un spa, nenumărate hamacuri și ieșire la ocean.

piscina
Una dintre piscinile complexului.

Ba mai mult, în palmierii complexului se pot vedea maimuțe jucându-se și făcând gălăgie. Ce să mai, clanul Kardashian a lăsat Hollywoodul în urmă pentru câteva zile în paradis.

villa-dining-e383798a-9a68-46e7-aaa8-4bdf92d823dd
Au mâncat din mâna unor bucătari renumiți

Kim, Khloe și Kourtney au beneficiat de mic dejun, prânz și cină preparate de bucătari renumiți, un majordom și femei de serviciu. Iar atunci când au plecat să exploreze insula, surorile Kardashian s-au folosit de un Range Rover, un Ford Explorer și un Jeep Wrangler, puse la dispoziție de complex.

clanul-kardashian
Surprinși pe aeroport, înainte de plecare.

foto: hepta/InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA