Cătălin Crişan: „Mi-am întâlnit sufletul pereche”

La 49 de ani, artistul trăieşte fiorii unei noi iubiri. Să fie vorba despre o viitoare căsătorie?

După două mariaje eşuate, Cătălin Crişan, care părea să lase deoparte,, cel puţin pentru un timp, relaţiile de suflet, este îndrăgostit din nou. Ba chiar are o relaţie de mai bine de un an cu o femeie despre care vorbeşte cu multă patimă şi pe care o consideră un ”suflet deosebit”.

„Sunt împlinit alături de cei dragi. Sunt fericit şi mă simt iubit de un suflet deosebit. Copiii, proiectele şi prietena mea sunt universul meu. Ei mi-au dat putere să merg mai departe”, a declarat artistul pentru Click! Şi, chiar dacă a divorţat de două ori, o dată de medicul Lucia Bubulac (2009), împreună cu care are doi copii, pe Daria (17) şi Raris (13), şi a doua oară în 2013 de doctoriţa dermatolog Alina Cupşa, cu care are o fetiţă, Lara Maria (4), artistul nu se teme să ajungă din nou la altar.

”Despre căsătorie, orice se poate întâmpla. Eu mi-am dorit să întâlnesc un om alături de care să îmbătrânesc şi confirm: există acel suflet deosebit! Am învăţat că nu trebuie să mai spui cuvântul «niciodată». Dumnezeu le aranjează pe toate”, a mai spus celebrul cântăreţ.

Şi, deşi nu-i place să vorbească prea mult despre viaţa sa privată, cântăreţul ne-a mai dat câteva detalii din intimitatea sa. ”Îmi place să joc tenis, este o pasiune veche, mă bucur de copiii mei, de diversele proiecte pe care le am alături de copiii mei şi de timpul liber alături de iubita mea. Amândurora ne place să gătim, pregătim în familie orice avem poftă”, a mai dezvăluit Cătălin Crişan.INAPOI LA PRIMA PAGINA