Catherine Zeta-Jones, de nerecunoscut fără make-up! Cât de schimbată e actrița la 47 de ani?

Că nu mai arată precum o făcea pe când filma la ”Masca lui Zorro” știm și e absolut normal, că doar au trecut aproape douăzeci de ani de atunci. Totuși, nu putem să nu sesizăm schimbarea de look a actriței atunci când apare fără make-up vizavi de aparițiile ei de pe covorul roșu.

Așa arată chipul actriței, îngrijit de specialiști

Cu riscul de a fi răutăcioși, trebuie să menționăm că actrița de 47 de ani este aproape de nerecunoscut cu chipul nemachiat. Deși nu are riduri proeminente sau alte semne inestetice pe chip, Catherine arată total diferit atunci când nu poartă make-up față de acele momente în care pășește pe covorul roșu. Drept mărturie stă acest selfie postat chiar de către Catherine pe contul ei de Instagram, acolo unde a devenit suficient de încrezătoare încât să împărtășească cu fanii ei chiar și cele mai intime informații.

Așa arată actrița nemachiată

Soția lui Michael Douglas știe, pesemne, la ce trucuri și produse de beauty să apeleze atunci când trebuie să apară în public și vrea să impresioneze. Radiantă, tânără și extraordinar de frumoasă, așa se prezintă actrița la orice eveniment oficial de la Hollywood. Totuși, în realitate, se vede că actrița este asemenea oricărei altei femei, la primele ore ale dimineții: ștearsă și cu chipul obosit.

Are o siluetă perfectă!

Trebuie să recunoaștem, însă, că actrița este una dintre acele staruri care n-au apelat la operații estetice și a preferat să îmbătrânească natural. Silueta ei este în continuare fără cusur, Catherine fiind o adevărată inspirație pentru domnișoarele și doamnele care o urmăresc în mediul online.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA