Catherine Zeta-Jones, fiica Carys, Nicole Kidman și Naomi Watts au făcut senzație la o prezentare de modă

Fata actriței Catherine Zeta-Jones este o divă în devenire. Ieri, frumoasa actriță și fiica sa de doar 14 ani, alături de alte două staruri de la Hollywood, au participat la prezentarea colecției Michael Kors în cadrul Săptămânii de modă din New York și au arătat de-a dreptul senzațional.

Fiica lui Catherine Zeta-Jones este copia fidelă a actriței.

Nu, nu vedeți dublu, însă fiica minoră a lui Catherine arată identic cu mama sa de 47 de ani, la fel de frumoasă și, în curând, poate la fel de celebră. Carys a preluat tot ce-a fost la bun la mama sa, înfățișarea, talentul și prezența scenică, astfel că actrița de mândrește cu o fiică care se anunță a fi viitoarea revelație de la Hollywood.

Cele 4 dive, Carys, Catherine, Nicole Kidman și Naomi Watts au fost senzația serii.

Așa mamă, așa fiică. Aseară a fost evenimentul în care au defilat cele mai frumoase picioare de la Hollywood și nu pe podium, ci spre scaunele din public. Catherine, alături de fiica Carys, de Nicole Kidman și Naomi Watts au atras toate privirile îmbrăcate în rochii scurte care le-au pus picioarele tonifiate în evidență. Care mai de care mai sexy, cele trei actrițe, alături de promițătoarea Carys au urmărit show-ul cu atenție, însă o parte a publicului, dar și fotografii, au stat cu ochii pe ele și nu pe modele.

Se mândresc cu cele mai frumoase picioare de la Hollywood.

Pentru acest eveniment au mizat pe combinații de negru cu galben , ori albastru, rochii scurte cu tăieturi asimetrice și sandale cu toc înalt. Cea mai sexy a fost Catherine Zeta-Jones, care a îmbrăcat o rochie neagră cu spatele gol, decolteu adânc în V și mulată pe fund, accesorizată cu o curea lată care îi scotea în evidență talia. Nici fata sa nu a fost mai prejos, ci a ales o ținută formată dintr-o bluză pe umeri și o fustă mini galben cu auriu.

Catherine Zeta-Jones a fost cea mai sexy de la evenimentul de aseară.

Lor li s-au alăturat și Nicole Kidman (50) și Naomi Watts ( 48), îmbrăcate în rochii cu imprimeu floral, punându-și și ele picioarele frumoase în evidență.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA