Catherine Zeta-Jones moștenește frumusețea de la mama ei. Uite cum arăta aceasta în tinerețe!

Nu mai e niciun secret pentru nimeni căn actrița Catherine Zeta-Jones a fost desemnată, de mai multe ori, cea mai frumoasă femeie din lume. Ce nu se știe, însă, e faptul că actrița britanică a moștenit trăsăturile fizice de la mama sa, o femeie simplă, care și-a dedicat viața pentru ca fiica sa să ajungă la Hollywood.

Catherine Zeta-Jones (prezent)

Recent, Catherine Zeta-Jones a postat pe contul ei de Instagram o fotografie din trecut, în care apare mama sa, o femeie pe nume Patricia, despre care a mai vorbit și altă dată în public, mulțumindu-i pentru eforturile depuse în a o ajuta să izbutească la Hollywood.

Cu acest prilej, fanii internauți i-au lăsat nenumărate comentarii în spațiul virtual, menționând asemănarea izbitoare dintre îndrăgita actriță și mama sa, Patricia, o femeie a cărei profesie era croitoria. ”Ai ochii ei”, ”Wow, ce mamă frumoasă. Arăți exact ca ea”, ”Frumoasă, semeni atât de mult cu mama ta, amândouă sunteți superbe”, au fost doar câteva dintre părerile exprimate ân mediul online.

Patricia, mama actriței

Ce-i drept, și nouă ni se pare că actrița în vârstă de 47 de ani îi seamănă mamei sale, Catherine moștenind multe dintre trăsăturile fizice ale Patriciei. Ba chiar, am îndrăzni să spunem că și adolescenta Carys, fiica Catherinei și a lui Michael Douglas, o moștenește pe bunica sa, Patricia.

Trei generații

Vorbind despre mama sa, Catherine a povestit, pentru Jimmy Kimmel Live, că părinții ei au sprijinit-o în cariera artistică, deși nu aveau o posibilitate financiară grozavă: ”Tata deținea o fabrică de bomboane și mama era croitoreasă, așa că toate costumele erau făcute de ea. Mă susțineau la orice pas”.

foto: Instagram / arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA