Catrinel Marlon a riscat și a câștigat cu o ținută ca de Wonder Woman

Modelul și actrița de origine română a ieșit, cu siguranță, în evidență, în ținuta ei eclectică abordată cu ocazia prezentării colecției toamnă-iarnă 2017/2018 a casei de modă Guo Pei, care a avut loc pe 2 iulie, la Paris.

Catrinel Marlon
Românca a avut și o tunsoare diferită

Catrinel Marlon a purtat, așadar, o superbă rochie albastră din mătase, completată de o pereche de cizme spectaculoase, peste genunchi, într-o nuanță vibrantă de roșu, creație a casei Fendi.

Și rochia albastră în culoarea cerului de vară aparține brandului Fendi, iar nuanța aleasă i se potrivește perfect brunetei noastre. Mai mult, la o analiză mai atentă a ținutei sale, am putea spune că românca s-a inspirat din filmul cu Wonder Woman în alegerea vestimentației, probabil ca un omagiu pentru Ziua Americii, adus cu două zile înainte.

Parcă are ceva din Wonder Woman, nu credeți?
Catrinel Marlon și Petra Nemcova

La acest eveniment din cadrul Paris Haute Couture Fashion Week, Catrinel s-a întâlnit cu o altă frumusețe din branșă, supermodelul de origine cehă Petra Nemcova, ajunsă, vă vine să credeți sau nu, la vârsta de 38 de ani.

Nemcova a îmbrăcat o rochie de seară, fluidă, într-o nuanță nude, la care a accesorizat o pereche de sandale în același ton.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA