Catrinel Menghia alături de Monica Bellucci, pe covorul roșu al unui festival de film

Fotomodelul și actrița română Catrinel Menghia, zisă și Marlon, a fost una dintre frumoasele serii pe covorul roșu al festivalului de film de comedie din Monte-Carlo, care s-a încheiat pe data de 5 martie.

Ezio Greggio entre Catrinel Marlon et sa soeur Lorraine Marlon lors de la soirée de clôture du 14ème festival du film de Monte-Carlo de la Comédie à Monaco, le 5 mars 2017. © Bruno Bebert/Bestimage Celebs attending the 14th MCFF Monte Carlo Film Festival de la Comedie in Monaco, on March 5, 2017.
Actorul Ezio Greggio, prezentatorul galei, alături de Catrinel Marlon și sora sa, Lorena

În vârstă de 31 de ani, românca a fost imaginea frumuseții clasice în rochia ei lungă și neagră, cu aplicații prețioase în partea de sus, Catrinel ridicându-se la înălțimea unor celebrități feminine italiene premiate în seara cea mare, precum legendara Monica Bellucci.

Mai  mult, frumoasa Catrinel a fost însoțită la această gală de sora sa mai mică, Lorena Menghia, care a purtat o rochie prețioasă, într-o nuanță de muștar.

Monica Bellucci lors de la soirée de clôture du 14ème festival du film de Monte-Carlo de la Comédie à Monaco, le 5 mars 2017. © Bruno Bebert/Bestimage Celebs attending the 14th MCFF Monte Carlo Film Festival de la Comedie in Monaco, on March 5, 2017.
Monica Bellucci

Din păcate, fosta soție a lui Vincet Cassel a lăsat de dorit la capitolul vestimentație, italianca de 52 de ani purtând o rochie cu un model desuet și o coafură la fel de demodată.

Mai multe vedete în galeria de mai jos!INAPOI LA PRIMA PAGINA