Catrinel Menghia, o prezență rafinată la o gală din Italia

Modelul și actrița de 31 de ani este o prezență din ce în ce mai elegantă la evenimentele mondene din țara ei adoptivă, Italia.

Pe 7 noiembrie, de exemplu, românca noastră a participat la cina de gală MAXXI Acquisition, la Muzeul Maxxi din Roma, capitala Italiei.

Event: (id=107906) Acquisition Gala Dinner Location: Italia Roma Maxxi Red Carpet People: Menghia Catrinel Marlon dress by Ermanno Scervino
Catrinel Menghia

Românca a purtat cu această ocazie o rochie neagră, lungă și cu mâneci transparente, creație Ermanno Scervino, care i-a venit minunat pe trupul de manechin.

De fapt, aproape toți invitații faimoși în Italia au ales negru pentru ținutele lor de seară, într-o gală în care s-a preferat eleganța sobră și oarecum pudică.

Event: (id=107906) Acquisition Gala Dinner Location: Italia Roma Maxxi Red Carpet People: Menghia Catrinel Marlon, Achilli Marco
Catrinel, alături de unul dintre invitați, Achilli Marco

Ca și celelalte staruri ale cinematografiei italiene, și românca noastră a preferat un look rafinat celor excentrice cu care ne-au obișnuit, de exemplu, vedetele de la Hollywood.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA