Cauza morții lui Prince a fost dezvăluită

Citeste tot despre:

, , ,

Trecerea în neființă, subită, a celebrului artist a ridicat numeroase semne de întrebare. Primele suspiciuni, referitoare la o supradoză de medicamente, au fost acum confirmate de către rezultatele autopsiei.

ROTTERDAM, NETHERLANDS - JULY 09: (EXCLUSIVE COVERAGE) Prince performs during his "Welcome 2 Europe" tour at Ahoy on July 9, 2011 in Rotterdam, Netherlands. (Photo by Brian Ach/WireImage for NPG Records 2011)
A fost dezvăluită cauza morții lui Prince

Potrivit presei internaționale, cauza morții artistului ar fi o supradoză de fentanil, un analgezic opioid extrem de puternic, pe care acesta și-ar fi administrat-o în mod accidental.

Cauza morții: supradoză accidentală cu fentanil

Așadar, primele date oficiale ale autopsiei indică faptul că moartea starului în vârstă de 57 de ani ar fi survenit, într-adevăr, în urma unei supradoze cu un analgezic, așa cum s-a bănuit chiar de la început.

Medicamentul respectiv este într-adevăr unul pe care medici îl prescriu bolnavilor de cancer, însă acesta poate fi procurat în mod ilicit, iar în SUA chiar a crescut numărul deceselor cauzate de supradoză cu acest medicament. Asta pentru că, spun medicii, acest analgezic este de până la 50 de ori mai puternic decât heroina și de până la 100 de ori mai puternic decât morfina.

Prince ar fi urmat să-și trateze dependența

Potrivit unui medic californian, reprezentanții artistului l-ar fi contactat cu o zi înainte de decesul starului pentru a-l ajuta să-și trateze dependența.

Din păcate, întâlnirea ar fi trebuit să aibă loc pe 22 aprilie, la clinica Mill Valley din California, pe care medicul respectiv o conduce, ceea ce s-a dovedit mult prea târziu pentru artist, acesta trecând în neființă cu doar o zi în urmă.

Amintim că Prince a murit la vârsta de 57 de ani, trupul său fiind descoperit pe 21 aprilie în reşedinţa sa din Paisley Park, un oraş din statul Minnesota. Trupul neînsufleţit al cântăreţului american a fost incinerat trei zile mai târziu, în cadrul unei ceremonii private, iar urna cu cenuşa artistului va fi depozitată într-un loc secret.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA