Cauza morții lui Prince: supradoză de droguri?

Cu doar șase zile înainte ca celebrul muzician să fie găsit mort, acesta a fost tratat pentru o supradoză de droguri, informează DailyMail.

prince-cauza-mortii
A murit la 57 de ani

Misterul din jurul morții lui Prince începe să se elucideze. Potrivit presei internaționale, vinerea trecută, avionul privat al lui lui Prince a aterizat de urgență în Moline, Illinois, la doar câteeva ore după ce acesta a susținut un concert în Atlanta. Și deși apropiații lui au declarat inițial că artistul suferea de o gripă severă, se pare că aterizarea neprogramată, cu 48 de minute înainte de ora la care era așteptat, dezvăluie că starea de sănătate a artistului era mult mai deteriorată decât s-a speculat.

De fapt, mai multe surse de la Spitalul din Moline au precizat pentru un tabloid american că Prince a fost adus de urgență la spital și că i s-a aplicat o „doză-șoc”, un remediu care contracarează efectele morfinei sau heroinei.

Unii mai spun că soarta artistului ar fi fost alta dacă acesta n-ar fi refuzat să rămână internat, cel puțin 24 de ore. Însă, se pare că acesta ar fi preferat să plece acasă, din moment ce nu a făcut rost o rezervă privată.

Menționăm și faptul că Prince a fost tratat timp de 3 ore în acest spital, înainte să plece acasă cu avionul privat. Medicii din acel spital au declarat neoficial că la momentul plecării, Prince ”nu se simțea bine”.

Culmea este că pe 16 aprilie, la o zi după ce a fost tratat de urgenţă în spital, Prince a apărut la un concert privat, foarte aproape de locuinţa sa din Minnesota, unde şi-a convocat o parte din fani. Toate celelalte concerte programate au fost anulate din motive de sănătate.

Așadar, rămâne să aflăm care a fost clar cauza morții. Autopsia se va face în cursul zilei de azi, 22 aprilie, informează CNN.INAPOI LA PRIMA PAGINA