Ce a răspuns Jim Carrey la acuzațiile grave aduse

După ce a fost învinuit că ar fi contribuit la sinuciderea iubitei sale, actorul hollywoodian nu a stat mult pe gânduri și a emis un comunicat de presă cât se poate de emoționant.

51746749 'The Bad Batch' actor Jim Carrey spotted out with a mystery woman in New York City, New York on May 18, 2015. The pair held hands as they made their way down the street. **NO AUSTRALIA OR NEW ZEALAND** 'The Bad Batch' actor Jim Carrey spotted out with a mystery woman in New York City, New York on May 18, 2015. The pair held hands as they made their way down the street. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813 RESTRICTIONS APPLY: NO AUSTRALIA

În cursul zilei de 19 septembrie, soțul Cathrionei White – iubita lui Jim Carrey – l-a dat în judecată pe celebrul comic, susținând că actorul i-a dat acesteia medicamentele cu care ea și-a luat viața. Mai mult de-atât, Mark Burton (care era încă însurat cu Cathriona când aceasta avea o relație amoroasă cu Carrey) îl acuză pe Jim că superstarul a încercat să-și șteargă urmele, astfel încât să nu fie legat în niciun fel de sinuciderea iubitei lui de-atunci.

Uimit și lezat de acuzațiile grave care i-au fost aduse, Carrey și-a convocat, tot în cursul zilei de luni, reprezentanții media și avocații și a emis un comunicat pe care l-a trimis pe email celor de la USA Today.

Care a fost răspunsul lui Jim Carrey?

“Ce păcat! Mi-ar fi atât de simplu să stau puțin de vorbă, într-o cameră mai lăturalnică, cu avocatul acestui om și să fac ca toată nebunia asta să dispară! Dar există câteva momente în viața fiecăruia dintre noi în care trebuie să luăm atitudine și să ne apărăm onoarea în fața a tot ceea ce este rău în lumea asta”, scrie în comunicatul dat publicității de reprezentantul vedetei.

“Nu voi tolera această încercare devastatoare de a mă exploata pe mine sau pe femeia pe care am iubit-o. Problemele pe care le-a avut Cat au existat cu mult înainte de-a o întâlni eu și, din păcate, sfârșitul ei tragic n-a putut fi împiedicat de niciunul dintre noi. Îmi doresc mai mult decât orice pe lumea asta ca oamenii să nu mai încerce să profite de pe urma dispariției ei și să o lase să se odihnească în pace”, a declarat Jim Carrey.INAPOI LA PRIMA PAGINA