Ce actriță celebră a recunoscut că s-a iubit cu Justin Timberlake?

Iată că un secret nu poate rămâne ascuns pentru veșnicie, atâta vreme cât mai multe persoane știu de el! Recent, o actriță celebră, acum căsătorită și cu un copil, a recunoscut că acum ceva timp a avut o idilă cu Justin Timberlake, cel actualmente căsătorit la rândul lui.

Jenna Dewan a mărturisit că s-a iubit cu Justin Timberlake

Soția lui Channing Tatum, actrița Jenna Dewan, este cea care a mărturisit că-n anii 2000 a avut o relație amoroasă cu Justin Timberlake. Chipurile, idila ar fi început după celebrul cântăreț s-a despărțit de Britney Spears, pe când Jenna era angajată drept dansatoare în trupa lui Justin. ”Am avut o relație, da”, a recunoscut, ușor jenată, Jenna în timpul emisiunii ”Whatch what happens live”.

Tot Jenna a fost cea care a mai oferit câteva detalii picante despre idila cu Justin Timberlake, dezvăluind că relația lor a fost cât se poate de sinceră și frumoasă. Jenna a ținut să precizeze și că relația lor a debutat după ce Justin s-a despărțit de Britney Spears și că-n ciuda aparențelor, relația lor n-a fost o simplă consolare a artistului. ”Am fost mai întâi prieteni, apoi am început să ne vedem ca iubiți. (…) Nu, n-am fost o consolare. Am fost foarte clară cu el, că n-am de gând să fiu o consolare pentru el.”, a mărturisit Jenna.

Cât despre relația dintre cei doi foști în prezent, Jenna a recunoscut că se-nțeleg bine și că au păstrat o relație de amiciție. ”Suntem în continuare prieteni”, a povestit actrița în cadrul aceleași emisiuni.

Justin Timberlake și soția sa, actrița Jessica Biel

Amintim că Justin Timberlake are o relație cu Jessica Biel încă din 2007, iar Jenna va sărbători în luna iulie, anul acesta, opt ani de mariaj cu Channing Tatum.

Channing Tatum și Jenna Dewan

foto: Bravo / arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA