Ce au făcut vedetele autohtone de Moș Nicolae?

Vedetele noastre îndrăgite n-au lăsat să treacă această zi specială fără ca toți copiii să se poată bucura de ea. Vedete precum Cătălin Botezatu, Adina Buzatu, Alexandra Ungureanu, dar și mulți alții, s-au transformat în ambasadorii Asociației Zâmbetul Îngerilor pentru a le aduce bucurie în suflet copiilor sărmani.

Mirela Vescan,Ctalin Botezatu, Adina Buzatu, Irina Mohora
Mirela Vescan, Cătălin Botezatu, Adina Buzatu, Irina Mohora

Asociația Zâmbetul Îngerilor a oferit, de Sfântul Nicolae, protectorul oamenilor săraci și al copiilor, o surpriză pentru oamenii mai puțin norocoși și a chemat în ajutor mai multe vedete care, pentru câteva ore, au ignorat frigul și s-au transformat în voluntarii asociației. L-au ajutat pe moș Nicolae să împartă zâmbete celor care au uitat să fac acest lucru reușind să le aducă un strop de bucurie într-o zi de sărbătoare.

Chef Jakob Hausmann a gătit un meniu de 3 feluri de mâncare pentru fiecare persoană, iar vedetele și-au pus timpul și energia la dispoziție pentru a servi și a strânge masa, au împodobit bradul și au făcut pachete cu dulciuri și jucării. La final toată lumea s-a bucurat și a dansat la   concertul live susținut de Direcția 5.

La evenimentul caritabil organizat de Asociația Zâmbetul Îngerilor, cu ajutorul partenerilor Fundația Carrefour, Billa România, Carrefour România, Fuchs, Starbucks și Beraria H, au participat devenind ambasadorii faptelor bune: Cătălin Botezatu, Adina Buzatu, Florin Chilian, Maria Radu, Mirela Vescan, Cristina Herea, Camelia Bălțoi, Andrei Nourescu, Alexandra Ungureanu, Giani Chiriță, Tily Niculae, Marina Neagu, Adelina Catinas, Ionuț Sava, Bianca Pena și Direcția 5.INAPOI LA PRIMA PAGINA