Ce bine arată Gabriela Cristea după nașterea micuței sale! Iată cât a slăbit!

Pe 23 septembrie, frumoasa prezentatoare TV și soțul ei, artistul Tavi Clonda, au devenit părinții unei fetițe, pe care au decis s-o numească Victoria.

S-au prezentat la deschiderea unui supermarket pentru prichindei

Zilele trecute, Gabriela și Tavi i-au făcut cunoștință Victoriei cu lumea mondenă, aducând-o pe micuță la deschiderea unui supermarket destinat bebelușilor, în Afi Cotroceni. Am avut, așadar, ocazia s-o vedem pe Victoria în toată splendoarea ei, dar și pe frumoasa prezentatoare, care arată nemaipomenit după ce a devenit mamă.

Primul eveniment ”monden” al Victoriei

Trebuie să recunoaștem că vedeta TV a topit, în doar o lună și jumătate, aproape toate acele kilograme câștigate pe timpul sarcinii. Nu știm cum a reușit, dar bănuim că toate acele nopți nedormite și faptul că alăptează au contribuit la imaginea Gabrielei din prezent. Cel mai probabil, frumoasa prezentatoare își va recăpăta în cel mai scurt timp silueta de odinioară.

La acest eveniment s-au prezentat și alte vedete din showbizul românesc, precum: Anca Serea, alături de băieții săi, David și Moise, Simona Pătruleasa, alături de fetița ei, Ingrid, Ela Crăciun și fiica ei, Alesia, Șerban Copoț, alături de soția lui, Ada, și de cei doi copii ai lor, Tedi și Alexandru, Alina Sorescu, Cornel Ilie, împreună cu soția lui, Eliza, și fetița lor, Zara Ecaterina, Giulia Anghelescu, alături de fetița ei, Antonia, Oana Roman, Andreea Runceanu (Amadeus) și băieții săi, Ianis și Igor, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, împreună cu fetița lor, Petra Alexandra.

Familia lui Șerban Copoț

Cu această ocazie, micuții au putut apoi să își picteze fața sau brațele cu ajutorul unui specialist în face painting și să danseze alături de zâne și personaje de poveste. Bebe Supermarket mai este prezent în București prin locația din Militari, inaugurată în 2013. Noul magazin din AFI Cotroceni este dotat cu peste 30.000 de produse atât din domeniul alimentar şi drogherie, cât şi articole de îmbrăcăminte pentru copii de 0-7 ani.INAPOI LA PRIMA PAGINA