Ce bine îi seamănă fiica! Catherine Zeta Jones și Carys, surprinse pe aeroport

Catherine Zeta Jones și soțul său, celebrul actor Michael Douglas, sunt părinții a doi copii frumoși, o fată și-un băiat, de 13 și, respectiv, 15 ani.

Catherine Zeta Jones arriving for the 85th Academy Awards at the Dolby Theatre, Los Angeles. Credit: Abaca/face to face - Germany, Luxemburg, Eastern Europe and Russia rights only -
Catherine Zeta Jones (46) are doi copii: o fată și un băiat

Și deși adolescenții au drept părinți unii dintre cei mai cunoscuți părinți din cetatea filmului, Carys și Dylan Douglas sunt destul de „scumpi” la vedere. Cei doi își însoțesc părinții la evenimente publice foarte rar, așa că singurele ocazii în care îi vedem sunt cele în care îi surprind paparazzi.

catherine-zeta-jones
Surprinse pe aeroportul din New York

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, luni mai precis, pe când Carys a aterizat alături de mama sa pe aeroportul din New York. Paparazzi le-au recunoscut pe cele două și-au imortalizat momentul.

Așa am avut și noi ocazia s-o vedem pe Carys, fiica celebrei actrițe, mai bine. Și trebuie să precizăm că suntem impresionați de asemănarea acesteia cu mama sa. De fapt, dacă e să luăm o fotografie cu Catherine Zeta-Jones de la începutul carierei sale actoricești și una cu Carys n-am putea spune care este una și care este alta.

catherine-fiica
Catherine în ”The Darling Buds of May” și fiica ei, Carys

Revenind la apariția celor două de pe aeroport, Catherine ne-a surprins din nou c-un outfit glamorous, optând pentru o ținută all-white, la care a potrivit o eșarfă în culori vibrante. Fiica ei, în schimb, purta o ținută adolescentină, compusă dintr-o pereche de pantaloni sport, ghete, un top crop roșu și un hanorac negru.

foto: Hepta, Cinemagia, captură DailyMail.co.ukINAPOI LA PRIMA PAGINA