Ce crede Roger Moore despre James Bond-ul lui Daniel Craig

Venerabilul actor se află în topul celor mai iubiţi interpreţi ai agentului 007, alături de Sean Connery şi Pierce Brosnan. În vârstă de 88 de ani, Sir Roger Moore şi-a dat verdictul în privinţa actualului James Bond – Daniel Craig!

Sir Roger Moore l-a interpretat pe James Bond din 1973 în 1985.
Sir Roger Moore l-a interpretat pe James Bond din 1973 în 1985.

„Cred că este extraordinar, este un James Bond fantastic. Arată ca un criminal, vorbesc serios. Mă sperie. Şi ca să glumesc – Bond n-a fost, de fapt, un spion de vreme ce toată lumea îl cunoaşte!, a declarat râzând actorul care l-a interpretat pe agentul 007 de la pelicula „Live and Let Die” din 1973 până la „A View to a Kill”, din 1985. Şi pentru că Daniel Craig a recunoscut că nu-şi face singur cascadoriile, Sir Roger Moore a fost provocat cu aceeaşi întrebare. „Am făcut pe bune unele dintre scenele de dragoste. Mai ales pe cele din pelicula din 1983, Octopussy. N-a fost uşor să mă gândesc la Anglia şi să-mi păstrez şosetele-n picioare”, a răspuns cu umor starul.

Roger Moore crede că Daniel este înfricoşător în rolul lui Bond.
Roger Moore crede că Daniel este înfricoşător în rolul lui Bond.

În schimb, la capitolul maşinilor, răspunsul lui n-a mai părut aşa amuzant fanilor seriei. Întrebat dacă are un Aston Martin precum eroul Bond, Moore a răspuns: „Nu, am o maşină smart. În Monaco, acolo unde locuiesc, nu sunt locuri de parcare, aşa că o maşină smart e ideală. De fapt, nici nu-mi plac maşinile sport, e greu să intri şi să ieşi din ele!”

Foto: WENNINAPOI LA PRIMA PAGINA