Ce cuplu faimos se îndreaptă spre despărțire?

Citeste tot despre:

, ,

Diferența de 13 ani dintre ei se pare că și-a spus, până la urmă, cuvântul. Este vorba despre Heidi Klum și Vito Schnabel, care au luat o pauză de relație, după cum susțin sursele aproapiate celor doi.

Heidi și Vito în vacanța lor din aprilie, anul acesta

Informații despre probleme în paradis circulă, deja, prin presa mondenă, așa că nu foarte multă este surprinsă de faptul că supermodelul german de 44 de ani și curatorul de artă Vito Schnabel, în vârstă de 31 de ani, au decis să petreacă ceva timp despărțiți.

„Lucrurile au început să fie dificile recent, mai ales că ei locuiesc pe coaste diferite. Mai mult, a început școala, iar Heidi trebuie să se concentreze pe copiii ei”, a declarat o sursă citată de revista People.

În vremurile lor mai bune

După cum spuneam, zvonurile legate de sfârșitul relației lor n-au început de ieri, de azi. Alți apropiați ai celor doi au declarat pentru site-ul DailyMail.com că sunt probleme în relația celor doi: „N-au mai fost fotografiați deloc împreună în ultima perioadă, iar Heidi a stat într-un hotel în timpul ultimei sale călătorii la New York (și nu acasă la Vito).”

S-a întâmplat pe 7 septembrie, când Heidi Klum s-a cazat la un hotel din Manhattan, pentru ca, în weekendul care a urmat, nemțoaica să meargă neînsoțită la evenimentul Harper’s Bazaar Icons, deși se afla în orașul în care locuiește iubitul ei, cu care se iubește de trei ani.

Heidi și Vito au fost văzuți ultima oară împreună, în public, pe 21 august. În iunie, Vito Schnabel a fost fotografiat sărutând o altă femeie, în Londra, iar acest episod e posibil să fi fost începutul sfârșitului relației lor.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA