Ce divă a afișat aceste mâini la o gală din Dubai?

Seara trecută, Eva Longoria Bastón a fost regina serii pe covorul roșu al Galei Global Gift din Dubai, eveniment caritabil la care au luat parte și alte nume mari de la Hollywood.

Cu această ocazie, actrița de 41 de ani a rămas fidelă stilului glamouros potrivit unei dive din Cetatea Filmului, adoptând o rochie neagră, model sirenă, și o cofură minimalist.

L-R : Eva Longoria and Melanie Griffith arrive for the 'Global Gift' gala charity dinner, at Four Seasons Hotel, in Dubai, United Arab Emirates on December 12, 2016. Photo by Balkis Press/ABACAPRESS.COM
Eva Longoria și Melanie Griffith

Melanie Griffith, în vârstă de 59 de ani, unul dintre numele mari prezenta la gala de aseară, a fost la rândul ei o viziune din punct de vedere stilistic, rochia de un roșu intens venindu-i mănușă pe trupul încă suplu.

Ba ar fi fost chiar una dintre cele mai plăcute prezențe ale serii, dacă nu și-ar fi distrus chipul cu acele nenumărate operații estetice și dacă mâinile ei nu ar fi arătat extrem de îmbătrânite și cu pete pigmentare vizibile.

Melanie Griffith arrives for the 'Global Gift' gala charity dinner, at Four Seasons Hotel, in Dubai, United Arab Emirates on December 12, 2016. Photo by Balkis Press/ABACAPRESS.COM
Mâinile lui Melanie Griffith sunt extrem de îmbătrânite

Poate că fosta nevastă a lui Antonio Banderas ar trebui să ia lecții de îmbătrânit elegant de la colega de generație Andie MacDowell, în vârstă de 58 de ani, prezentă și ea la gala organizată în Dubai.

L-R : Andie MacDowell and Melanie Griffith arrive for the 'Global Gift' gala charity dinner, at Four Seasons Hotel, in Dubai, United Arab Emirates on December 12, 2016. Photo by Balkis Press/ABACAPRESS.COM
Andie MacDowell și Melanie Griffith

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA