Ce fac acum actorii din Anatomia lui Grey

Neînțelegeri pe platourile de filmare, prea mulți ani investiți într-un proiect cinematografic, dorința de a avansa, ș.a, au fost unele dintre motive care au făcut ca multe personajele îndrăgite să părăsească celebrul serial. Tocmai despre acest lucru vrem să vorbim și noi în rândurile următoare. Haideți, așadar, să vedem ce i-a făcut pe actorii din ”Anatomia lui Grey” să renunțe la roluri, dar și ce mai fac acum acești actori!

Derek Shepard (Patrick Dempsey)

gallery-1429881647-5x05-dr-derek-shepherd-3791904-1280-720

Plecarea lui ”McDreamy” din acest serial a fost într-adevăr o surpriză pentru toți. Ba mai mult, mulți au mizat pe faptul că odată ieșit acest personaj din serial, ”Anatomia lui Grey„ își va pierde serios din audiență. Nu a fost așa. Fanii au rămas fidel acțiunii ce se petrece în spitalul ”Grey Mark Sloan Memorial”, și chiar așteaptă cu nerăbdare episoadele și sezoanele viitoare.

Patrick Dempsey GettyImages-470064422

Cât despre Patrick Dempsey, imediat cum a ieșit din serial a fost cooptat în pelicula ”Bridget Jones`s Baby”, care acum este în post-producție, și care va avea premiera, cel mai probabil, la sfârșitul anului acesta.INAPOI LA PRIMA PAGINA