Ce făcea Angelina Jolie în timp ce se zvonea că Brad Pitt s-a cuplat cu Ella Purnell?

Citeste tot despre:

, ,

În weekendul care tocmai a trecut, presa internațională a titrat că Brad Pitt și-a refăcut viața amoroasă în brațele Ellei Purnell, actrița de 21 de ani, pe care am văzut-o jucând alături de Angelina Jolie în ”Maleficent”. Ce părere are Angelina Jolie despre toată această ispravă? Sau, mai bine zis, ce făcea ea în acele momente?

Alături de Shiloh și de Zahara, la premiera filmului ei

Ei bine, își vedea de viața ei, ignorându-și fostul soț, așa cum a făcut-o în tot acest an de la separarea lor. Jolie se afla la acea vreme pe covorul roșu, alături de cele două fiice mari ale ei, respectiv Shiloh și Zahara Jolie-Pitt. Ocazia a fost una specială, fiind premiera celui mai recent film al său, ”The Breadwinner”, în Los Angeles, organizată la celebrul TCL Chinese Theatre.

Nu părea să fie afectată de zvonurile privitoare la Brad Pitt

Așa se face că actrița a apărut în public zâmbitoare, încrezătoare în forțele proprii, și deloc preocupată de viața amoroasă a fostului ei soț. Pesemne, un an a fost suficient pentru ca rănile se-nchidă și pentru ca Angelina Jolie să se consoleze cu ideea că bărbatul pe care l-a ales drept soț și tatăl copiilor ei să nu mai fie prezent în viața ei.

O prezență elegantă!

foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA