Ce făcea Orlando Bloom în timp ce fosta soție se recăsătorea?

Fosta soție a lui Orlando Bloom, modelul Miranda Kerr, s-a căsătorit weekendul acesta cu logonicul său, fondatorul Snapchat, Evan Spiegel, în cadrul unei ceremonii restrânse la casa tânărului de 26 de ani. În tot acest timp, fostul soț al fotomodelului, actorul Orlando Bloom ( 40 de ani) se bucura de o plimbare în oraș alături de fiul său , Flynn, în vârstă de 6 ani, însoțit fiind și de fostul socru.

Orlando Bloom a fost invitat la nunta fostei soții?

Dacă înainte de marele eveniment al fostei sale soții a preferat să se bucure de o zi alături de fiul său Flynn și de fostul său socru, oare Orlando a fost și el pe lista de invitați de la nunta Mirandei? Actorul a ieșit vineri cu fiul și cu fostul socru, John Kerr, la o cafenea din Los Angeles. În vârstă de 40 de ani, Bloom s-a întors în Los Angeles înainte de weekend, după ce a fost plecat într-un tur de promovare în străinătate a noul său film „Pirații din Caraibe”. A venit la timp pentru a se bucura de o înghețară și o cafea alături de fiul de 6 ani și de tatăl Mirandei, femeie cu care a rămas în relații foarte bune și cu care împarte custodia micuțului lor.

Orlando a petrecut o zi alături de băiatul său.

Miranda Kerr a fost căsătorită cu Orlando timp de trei ani, dar au divorțat în 2013, însă iubirea lor s-a concretizat prin nașterea băiețelului Flynn în 2011. În timp ce băiețelul savura o înghețată, bunicul său ținea în brațe câinele lui Orlando și bea un suc. Săptămâna trecută, Orlando era personajul principal al unei noi escapade, după ce actorul și-a petrecut o noapte nebună cu o tânără focoasă într-un hotel din Londra, aventură care s-a finalizat cu concedierea româncei Viviana Ross.

Foto: Hepta, Arhiva OKINAPOI LA PRIMA PAGINA