Ce familie fericită! Bradley Cooper și Irina Shayk, la plimbare cu micuța Lea

Citeste tot despre:

, ,

Ei au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu șapte luni, iar acum se bucură de momente frumoase împreună, ca o familie fericită. Irina Shayk și Bradley Cooper au fost surprinși la plimbare cu micuța Lea, la sfârșitul săptămânii, prin Santa Monica Farmers ‘Market. Și nu au fost doar ei trei, ci i-a însoțit și cățelul familiei.

Supermodelul în vârstă de 31 de ani și logodnicul său au ieșit să se relaxeze și, în timp ce Bradley o ținea pe fiica sa întru-un port bebe, Irina plimba patrupedul familiei în lesă. Cei doi părinți au ales să se îmbrace casual, în haine lejere, dar cool. În timp ce Irina a purtat un top negru, pantaloni scurți, o cămașă prinsă în talie și o pereche de bocanci negri, accesorizată cu ochelari de soare și cu un rucsac la spate, Bradley a purtat pantaloni trei sferturi, un tricou bleumarin, pantofi sport alb și ochelari de soare la ochi. Amândoi păreau că se bucură de o zi însorită, departe de platourile de filmare și de podiumurile de modă.

Cele două staruri au devenit împlinite pe 21 martie când primul lor copil a venit pe lume. De atunci, Irina a revenit la muncă și își împarte timpul între Los Angeles și West Village, Manhattan, așa că o ieșire în familie este cu atât mai frumoasă cu cât modelul și actorul au un programul destul de încărcat, ceea ce nu le permite să se întâlnească prea des.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA