Ce familie frumoasă are Grig Chiroiu! Fata este o superbă!

Săptămâna trecută, Grig Chiroiu, alias Pupăză din serialul ”Trăzniții” de la Prima TV, și-a sărbătorit ziua de naștere, ocazie cu care ne-a făcut cunoștință și cu familia sa.

A fost sărbătorit pe platourile de filmare

Cei 48 de ani i-a sărbătorit în sânul familiei sale, dar și alături de colegii de platou, care i-au pregătit un tort surpriză. “Am fost sărbătorit în toate felurile. Niște prieteni au dat startul săptămâna trecută la Olănești, familia mi-a făcut o surpriză și m-a scos la restaurant, iar colegii de la Trăsniții au fost alături de mine pe platourile de filmare“ spune Grig Chiroiu.

Cât despre cadouri, Grig recunoaște că a fost un răsfățat și că a primit din partea familiei și a celor doi copii o stea Hollywood, asemănătoare cu cea de pe celebrul boulevard din Los Angeles – Hollywood Walk of Fame, dar și o sticlă de vin de colecție, din anul în care el s-a născut. A suflat lumănări din patru torturi și s-a simțit mai fericit ca oricând!

Familia lui.

Cât despre familia sa, Grig este foarte protector și sunt rare ocaziile în care și-o aduce în lumina reflectoarelor. Cu ocazia aceasta, însă, Grig ne-a trimis o fotografie în care apare alături de soția sa, Rodica, dar și de cei doi copii ai săi, frumoasa adolescentă Clara Adina și simpaticul Mihnea Grig.INAPOI LA PRIMA PAGINA