Ce fiică sexy are Idris Elba!

Citeste tot despre:

,

Celebrul actor hollywoodian este tată de băiat, dar și de fată. În timp ce mezinul familiei are doar 3 ani, și se numește Winston Elba, fata cea mare a actorului tocmai ce a împlinit 16 ani, motiv pentru care s-a lăsat cu o mare petrecere.

Ea e fiica starului din ”Luther”

Isan Elba este fiica adolescentină și ”mândria” tatălui ei! Iar, zilele trecute, Isan a avut parte de o petrecere pe cinste, pusă la cale chiar de tatăl său, mândru că fiica sa a împlinit 16 ani. ”Isan a împlinit astăzi 16 ani!! Cum? Sunt atât de mândru de tine tati… Sunt foarte norocos că există ea în viața mea. Întreaga ei viață reprezintă o schimbare în mai bine. Cel mai așteptat cadou. Te iubesc, Isan. Tata”, este mesajul emoționant pe care Idris Elba l-a postat pe rețelele de socializare, însoțit de ”dovezi” de la petrecerea grandioasă dată în cinstea ei.

Și trebuie să recunoaștem că nu ni-l închipuiam pe starul din ”Luther” atât de apropiat și emoționat de copiii săi, deși nu e prima oară când apare în public cu Isan. De altfel, Idris și-a luat fiica de câteva ori pe covorul roșu, iar aceasta pare să se fi simțit în largul ei. Să vrea să-i calce, oare, pe urme tatălui său? Nu se știe, dar e clar că are tot ce-i trebuie pentru a fi un star, asemenea tatălui său…

Altădată, pe covorul roșu alături de fiica sa


INAPOI LA PRIMA PAGINA