Ce îmbătrânită e Helen Hunt (54)!

E una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, în palmaresul ei existând patru Globuri de Aur câștigate, 4 premii Emmy, dar și o mult-râvnită statuetă Oscar. Totuși, ce s-a întâmplat în ultimii ani cu această faimoasă actriță?

Așa arăta în tinerețe

Ei bine, în ultimii patru ani a intrat într-un con de umbră. După ce a ratat la mustață al doilea Oscar, de data aceasta pentru rolul secundat din ”The Session”, Helen Hunt s-a retras din lumina reflectoarelor. Până anul acesta! În 2017, Helen Hunt a revenit cu trei proiecte cinematografice, care promit să o repună pe harta actrițelor populare.

Helen Hunt în 1997, anul în care a câștigat un Oscar

Tot anul acesta, paparazzi au surprins-o pe celebra actriță la plajă, în Maui. Actrița de 54 de ani se afla la surf, alături de câțiva prieteni, când fotografii de ocazie au reușit să surprindă cadrele inedite. Din păcate, trebuie să recunoaștem că aspectul fizic al actriței, care ne cucerea odinioară pe micile ecrane, a avut de suferit în fața timpului, primele riduri apărând negreșit. Desigur, și faptul că actrița se afla departe de red carpet, și implicit de echipa de stiliști la care apelează de regulă, contează ! În aceste imagini, actrița e nemachiată și vizibil îmbătrânită. Nici silueta nu mai e ca cea de odinioară, însă e de înțeles dat fiind faptul că actrița are 54 de ani.

Helen Hunt în 2017

De precizat e și faptul că actrița n-are nicio relație amoroasă în prezent, ea despărțindu-se de iubitul Matthew Carnahan, cu care era din 2001, de când divorțase de Hank Azaria. Helen Hunt are o fată de 13 ani, pe nume Makena Lei, rezultată din relația cu producătorul și regizorul Matthew Carnahan.

foto: Hepta, IMDBINAPOI LA PRIMA PAGINA