Ce mai face starul din ”Gossip Girl”?

Citeste tot despre:

, ,

Leighton Meester a jucat-o pe infatuata Blair Waldorf, în îndrăgitul serial ”Gossip Girl”. Însă, de când a făcut acest rol, actrița n-a mai reușit să aibă succes cu vreun altul. Asta și pentru că, acum, este dedicată familiei.

leighton
A mers la un eveniment oficial pentru a-și susține soțul

Chiar ieri, Leighton a apărut la brațul soțului ei, actorul Adam Brady, cu ocazia ecranizării noului lui show, respectiv ”StartUp”. Imediat după acest eveniment, cei doi au mers la un after party-ul, în Los Angeles, unde au petrecut toată noaptea.

Pesemne, s-au bucurat și de faptul că pot  petrece o seară în doi, micuța Arlo Day, care a împlinit luna aceasta un anișor, a rămas acasă cu bona.

adam & leighton
Adam și Leighton s-au bucurat de seara petrecută în doi!

Cât despre apariția actriței, trebuie să recunoaștem că Leighton nu s-a schimbat mai deloc în cei 9 ani care au trecut de la primul sezon al serialului „Gossip Girl”. Ajunsă la 30 de ani, proaspăta mămică arată impecabil, recuperându-și rapid silueta după naștere.

poza
Cei doi au o fetiță de un an

În fotografiile surprinse la evenimentul de aseară, Leighton apare îmbrăcată într-o pereche de pantaloni skinny, negri, și o bluză din dantelă neagră. O apariție elegantă, așa cum ne-a obișnuit Leighton și până acum.

foto: TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA