Ce mamă sexy are Justin Bieber! E foarte tânără și faimoasă în Canada!

Deși fiul său e în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă, iar ea la rându-i e destul de cunoscută în Canada ca scriitoare, noi nu am făcut, până acum, cunoștință cu Pattie Mallette. Ei bine, astăzi ne luăm revanșa și o cunoaștem pe tânăra și frumoasa mamă a lui Justin Bieber.

Justin Bieber se laudă mereu cu mama sa

I-a insuflat și cultivat dragostea pentru muzică încă de la doi ani. Apoi, în 2007, l-a înscris într-un show muzical, din care a ieșit pe locul doi la sfârșitul competiției. Iar eforturile ei de a-și vedea fiul pe cele mai mari scene din lume nu s-au oprit aici, ea continuând să urce video-uri muzicale cu el pe Youtube, până a fost remarcat de cine trebuie. Pattie Mattelle este cea care i-a stat alături lui Justin Bieber de-o viață, iar dragostea pentru el este nemărginită, după cum putem vedea în nenumăratele declarații de dragoste făcute pentru acesta pe contul ei de Instagram.

Pattie Mallette îl însoțește la evenimente
Iar el e mai mult decât încântat de prezența ei pe covorul roșu

Dar cine este mai exact Pattie Mallette? O scriitoare canadiană, producătoare de film și mamă a lui Justin Bieber. Autobiografia ei, ”Nowhere but up”, publicată în 2012, a înregistrat un real succes, fiind cotată drept cel mai bun best seller din New York Times în prima săptămână de la lansare. Pattie a apărut și-n documentare și seriale precum: ”Biebermania” (2011), ”Today Show” (2012), ”Huckabee” (2012), etc. De asemenea, Pattie a fost producătoarea scurtmetrajului „Crescendo”, apărut în 2013.

Au o relație perfectă!
Pattie arată precum o puștoaică

Cât despre aspectul ei fizic, Patricia ”Pattie” Elizabeth Mallette reușește la cei 42 de ani ai săi să arate precum o puștoaică. Nici nu-i de mirare că paparazzi sunt tentați să creadă că Justin Bieber e însoțit de vreo parteneră amoroasă de fiecare dată când apare în public cu mama sa. Pattie se bucură de o siluetă ca trasă prin inel, iar tenul ei este impecabil. Este în pas cu moda, iar aparițiile ei sunt întotdeauna fără cusur. Nu credeți? Iată câteva cadre de pe contul ei de Instagram, în care Pattie arată ca orice altă celebritate de la Hollywood!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA