Ce mare s-a făcut fiica Loredanei Groza! FOTO

Elena s-a transformat într-o tânără frumoasă, care va frânge inimi.

Loredana fiica ei
Elena are 16 ani.

Apariție rară! Loredana Groza s-a fotografiat deunăzi alături de fiica sa, Elena, la gala Merci Madame, în Brașov. Instantaneul a fost o mare supriză pentru fanii Loredanei, care știu cât de rezervată e artista cu viața sa privată. De altfel, pe fiica sa, Elena, Lori o arată foarte rar, deși se vede de la o poștă că n-are motive s-o ascundă. După cum se poate vedea cu ochiul liber, tânăra a moștenit trăsăturile frumoase ale celebrei sale mame.

Mai mult, Elena, în vârstă de 16 ani, se vede că este preocupată încă de pe-acum de imaginea ei – cum altfel, când e fata Loredanei? Adolescenta este machiată discret şi are o coafură lejeră, semn că mizează pe frumuseţea naturală şi senzualitatea moştenite de la mama sa.

fiica-loredanei-groza-refuza-sa-cante-in-duet-cu-mama-ei-42923-1

Lori a postat și cu alte ocazii fotografii cu fiica sa, spre deliciul fanilor.

8-vedete-1 folctug,

Loredana Groza este căsătorită de 17 ani cu producătorul de televiziune Andrei Boncea, cei doi devenind părinții Elenei chiar în primul lor an de căsnicie. Nu de mult, artista și-a făcut public regretul că nu au reușit să mai aibă un copil. „Regret că am doar o fetiță. Eu îmi mai doresc copii, de ce nu? Doar că nu am prea avut timp, printre atâtea proiecte“, mărturisea Loredana.

Loredana in tinerete
Așa arăta Loredana la 15 ani.


INAPOI LA PRIMA PAGINA