Ce mari au crescut fetele Amaliei Năstase

Parcă mai ieri fosta soţie a lui Ilie Năstase se bucura de primii paşi ai fiicelor sale, Alessia şi Emma. Acum, mai are puţin şi-l va aduce pe lume pe cel de-al treilea ei copil, un băieţel.

Mai e puţin timp până ce Amalia Năstase va naşte rodul dragostei sale cu Răzvan Vasilescu.

Între timp, ea se bucură de perioada sarcinii, iar fetele sale din căsnicia cu sportivul Ilie Năstase, Alessia (12) şi Emma (9), sunt cuminţi şi încearcă să-i facă pe plac.

fetele-Amaliei-Nastase

„Fetele noastre sunt în clasa a şaptea, respectiv a patra, amândouă la Şcoala Americană. Ilie Năstase nu ne vizitează… Cum ar fi să mă vedeţi bându-mi cafeaua cu Ilie Năstase, dis-de-dimineaţă?! Altfel, vorbim, se întâlneşte cu fetele lui aproape în fiecare zi, dar nu vine la mine acasă. De ziua lor le face cadouri, aşa cum ar trebui să fie toţi taţii“, a povestit, recent, Amalia Năstase pentru ziarulring.ro.

Amalia-Nastase-fiica-ei

„Voi avea un băieţel într-o lună. N-am ales încă un nume pentru cel mic, ne mai gândim. N-am cumpărat nici pătuţ şi nici lucruşoare pentru viitorul copil, pentru că mai e timp. Nu discut acum dacă voi mai fi mireasă. Deocamdată naştem şi după aceea mai vedem ce facem… Viitorul meu soţ îmi iubeşte fetele, normal, toată lumea iubeşte copiii. Le cumpără şi el cadouri, mergem la film împreună“, a mai spus fosta soţie a lui Ilie Năstase.

Amalia-Nastase-Razvan-Vasilescu
Foto: pagina personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA