Ce mari s-au făcut copiii Juliei Roberts! Cele mai noi fotografii cu Henry, Phinnaeus și Hazel

Ea a fost desemnată cea mai frumoas femeie din 2017 de către  revista People, iar copiii săi moștenesc fiecare trăsătură a celebrei lor mame. Dacă pe frumușica Julia Roberts, 49 de ani, o știe toată lumea, micuții săi nu fac parte din categoria aceea de copii de la Hollywood foarte mediatizați.

Alături de fiul cel mic, Henry.

Așa că fiecare fotografie surprinsă de paparazzi este o ocazie perfectă și rară să vedem cum au evoluat cei trei copii ai actriței, de-a lungul anilor.

El este unul dintre gemeni – Phinnaeus (12 ani).

Roberts este  căsătorită de 14 ani cu directorul de imagine Danny Moder și are trei copii, gemenii Hazel Moder și Phinnaeus Moder, de 12 ani, și fiul Henry Moder, 10 ani. Nu doar o dată actrița a fost surprinsă la meciurile de fotbal ale copiilor ei care adoră acest sport, însă de data aceasta i-am putut vedea și pe ei îndeaproape. Au crescut  și seamănă din ce în ce mai mult cu vedeta de la Hollywood, blonzi toți și cu ochii albaștri. Îmbrăcată casual, cu fiul cel mic, Henry, de mână, Julia se îndrepta către tribună pentru a-l rumări pe băiatul cel mare, Phinnaeus, în acțiune pe terenul de fotbal.

Fiica geamănă, Hazel Moder ,în vârstă de 12 ani.

Foto: Hepta, Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA