Ce nu știai despre logodnicul Pippei Middleton?

Un nou „I do“ semi regal se pregătește a fi auzit la Palatul Buckingham. De fapt, nu chiar în palat, mai degrabă la porțile lui, având în vedere că vorbim de sora unei ducese prin alianță și un mire despre care tot ce știm cu siguranță este că n-are sânge albastru

Ei bine, a venit timpul ca Pippa Middleton, sora Ducesei Kate, cu doi ani mai mică decât aceasta, să fie și ea în rolul principal. Acela al miresei.

Photo Must Be Credited ©Alpha Press 079965 06/06/2016 Pippa Philippa Middleton and James Matthews at Wimbledon Tennis Championships 2016 in London
Pippa Middleton și James Matthews

Desigur că nunta Pippei cu acest director de fond de investiții în vârstă de 40 de ani n-o să aibă parte de aceleași surle și trâmbițe precum cea a lui Kate, dar extravagantă n-are de ce să nu fie. Tonul a fost dat de acel inel de logodnă cu diamante și platină, în valoare de 250.000 de dolari, cu o piatră de calitate excelentă.

Și da, evenimentul este bătut în cuie pentru anul viitor, după ce Pippa și James Matthews și-au anunțat în mod oficial, pe 17 iulie, logodna.

Cine este, așadar, cel care se va înrudi, prin Pippa, cu familia regală a Marii Britanii?

Înainte de a-l cunoaște mai bine, este interesat de știut că mama Pippei, Carole, a fost creierul uniunii dintre fiica ei și acest geniu al finanțelor, fondatorul și directorul executiv al fondului de investiții Eden Rock Capital Management.

Cu binecuvântarea lui Carole Middleton, așadar, James s-a tot ținut după tânăra de 32 de ani vreo zece ani, combinând perioadele în care au fost amici cu unele în care au apărut și… beneficii.

Și cum să nu fie James un băiat pe care să-l duci acasă, la mama? Este îndeajuns de isteț încât să câștige singur milioane, dar are și averea familiei, pe care să se bazeze.

Tatăl său, David Matthews, fost mecanic, și mama Jane au dat lovitura în 1995, atunci când au cumpărat resortul de lux Eden Rock, din St. Barths. Astăzi, hotelul a ajuns în topul celor mai căutate 100 din lume, de către cei bogați și faimoși, bineînțeles.

Pippa Middleton & Boyfriend James Matthews are seen in Norway at the Birkebeiner ski race, a cross-country race starting at Rena to the finish in Lillehammer.  54 km. The couple seemed relaxed and cuddled and kissed at the start of the race. Pippa Middleton & James Matthews finish the race in around 6 hours. Pictured: Pippa Middleton , James Matthews Ref: SPL1249242  190316   Picture by: Neil Warner / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com
La o cursă de schi fond în Norvegia

Apropos de cei faimoși, James n-ar fi chiar un necunoscut pentru viitorii lui cumnați, Prinții William și Harry. Logodnicul Pippei a frecventat aceeași școală cu aceștia, prestigiosul colegiu de băieți Eton, din Windsor. Cumva, fac parte din aceeași frăție…

Dar pe Pippa și pe James, care au mai avut o tentativă de relație în 2012, îi unesc în primul rând sportul și pasiunea lor pentru provocările extreme. În cazul lui James, probabil că acesta încearcă să calce pe urmele regretatului său frate, Michael Matthews, decedat în 1999, la 22 de ani, după ce a reușit să atingă vârful muntelui Everest. Bine, James mai are un frate mai mic, Spencer, care-i chiar mai cunoscut în Regat decât el, dar nu neapărat pentru motive demne de mândrie. În 2011, acesta a apărut în reality show-ul „Made in Chelsea“, cu și despre tinerii frumoși și bogați din Londra.

Cu alte cuvinte, și familia Matthews are un unchi Gary al ei…

iubitul pippei
James este un tip atletic

foto: hepta, guliver/splash newsINAPOI LA PRIMA PAGINA