Ce nume ciudat i-a pus Kim Kardashian celui de-al treilea copil!

Pe 15 ianuarie Kim Kardashian și Kanye West au devenit părinți pentru a treia oară, de data aceasta cu ajutorul unei mame surogat. Bucurie mare în familia lor după ce un alt bebeluș de gen feminin a venit pe lume în clanul Kardashian – Jenner, făcând-o pe proaspăta mămică să radieze de fericire.

Kim anunța pe site-ul său că micuța s-a născut pe 15 ianuarie la ora din America 12: 47 și a cântărit 3,4 kilograme, ținând secret numele pe care aceasta îl va purta. Acum, diva care este mamă a încă doi copii cu nume destul de ciudate – North West în vârstă de 4 ani și Saint West de 2 ani, a dezvăluit numele celui de-al treilea copil. Cum toți se așteptau, Kim a optat pentru un alt nume neobișnuit, inspirându-se de la orașul în care soțul său a copilărit. Așa că fetița sa se numește Chicago West, după cum diva a anunțat pe site-ul său printr-un alt mesaj.

Și după ce a împărtășit cu toți prietenii numele micuței sale, se pare că vedeta de televiziune și-a făcut chiar și un tricou pe care este înscripționat Chicago. Se pare că noul membru are deja un nume de alint, așa cum a dezvăluit mătușa Khloe, la rândul său însărcinată. Sora mai mică a lui Kim își strigă nepoata Chi, pronunțat Shy.

👶🏽

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA