Ce outfit inedit a purtat Brigitte Macron la întâlnirea cu emirul Dubaiului

Ieri, Președintele Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte, au zburat către Abu Dhabi, acolo unde a fost inaugurat Muzeul Louvre. La acest eveniment, soții Macron s-au întâlnit cu Emirul Dubaiului, dar și cu Prințul Moștenitor al Dubaiului, Mohammed bin Zayed al-Nahayan.

Prințul Moștenitor Mohammed bin Zayed Al-Nahyan, Președintele Emmanuel Macron, Brigitte Macron și emirul Dubaiului, Sheikh Mohammed bin Rashid al-Maktoum

După un deceniu de așteptare, Muzeul Louvre își deschide ușile în Abu Dhabi, în prezența Președintelui Franței și-a Emirului Dubaiului, însoțit de Prințului Moștenitor al Dubaiului. Galeria de Artă a fost inspectată, înainte de deschiderea oficială pentru publicul larg, și de soția președintelui francez, Brigitte Macron.

Aceasta s-a declarat impresionată de tavanul cupolei Muzeului Louvre din Abu Dhabi, proiectat de arhitectul francez Jean Nouvel, care oferă opt straturi de forme geometrice în stil arab, permiţând grinzilor de lumină asemănătoare stelelor să pătrundă înăuntru, dar și de alte inovații.

Cât despre vestimentația ei, Prima Doamnă a Franței a ales un outfit de-a dreptul inedit pentru un asemenea eveniment din Abu Dhabi, unul dintre emiratele înrădăcinate în cultura islamică. Brigitte s-a prezentat în fața Prințului Moștenitor al Dubaiului într-o pereche de pantaloni negri, conici, un top mulat, pantofi stiletto și un palton într-o nuanță nude. Aceasta n-a încălcat protocolul, dat fiind faptul că abaya (pelerina neagră tradițională) este obligatorie doar când se vizitează o moschee, dar a forțat puțin lucrurile, dat fiind faptul că a purtat haine foarte mulate și a avut gleznele la vedere, lucruri mai puțin acceptate de cultura arabă.INAPOI LA PRIMA PAGINA