Ce picioare tonifiate are Jennifer Aniston (48)!

E cam scumpă la vedere fosta soție a lui Brad Pitt! De câțiva ani, starul din „Friends” a preferat să rărească aparițiile în lumina reflectoarelor, concentrându-se pe viața de familie cu noul ei soț, actorul Justin Theroux.

Jen arată minunat

Miercuri, paparazzi au avut ocazia de a surprinde pe când ateriza pe un heliport din New York, ea călătorind la bordul unui elicopter privat alături de soțul ei, actorul Justin Theroux. Jen (48), jovială cum o știm, le-a zâmbit fotografilor de ocazie și le-a răspuns la salut, abținându-se, însă, să-și comenteze vizita newyorkeză.

Oricum ar fi, ne bucurăm s-o mai vedem pe simpatica actriță și să constatăm că arată la fel de bine ca oricând, la cei aproape 50 de ani. Jen purta cu această ocazie un outfit casual, perfect pentru o călătorie cu elicopterul, compus dintr-un maiou simplu, gri, și o pereche de pantaloni scurți, kaki, care i-au pus în evidență picioarele incredibil de tonifiate.

Citește și Jennifer Aniston, însărcinată? Iată cum arată în pozele din Bahamas

Pesemne, Jen a reluat ședințele în sala de fitness, și și-a recăpătat silueta, dat fiind faptul că anul trecut, pe când se afla într-o vacanță cu soțul ei, internauții au criticat-o pentru burta proeminentă pe care o avea. Justin, soțul ei, purta tot un outfit cool, lejer, așa cum ne-a obișnuit și până acum.

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA