Ce s-a întâmplat cu chipul lui Nicole Kidman? Ultima apariție în public e îngrijorătoare!

Citeste tot despre:

, , ,

N-a recunoscut nicicând că a apelat la operații estetice, însă evoluția ei cameleonică de-a lungul anilor e mai mult decât explicită în acest sens. Cea mai recentă apariție a actriței ridică din nou suspiciuni cum că actrița a apelat, recent, la operații estetice.

Și-a păstrat silueta de la 20+ ani

Joi, Nicole Kidman a fost una dintre prezențele VIP de la BFI London Film Festival, acolo unde pelicula sa, ”The Killing of a Sacred Deer”, și-a avut premiera. Și chiar dacă apariția ei a fost cu adevărat spectaculoasă, actrița purtând o rochie Prada sclipitoare, care i-a pus în evidență silueta silfidă, chipul ei a fost cel care a atras atenția tuturor.

Alături de co-starul Colin Farrell

Nu putem, așadar, să nu ne întrebăm dacă nu cumva actrița de 50 de ani a călcat din nou pragul cabinetului doctorului plastician. Nu de alta, dar în unele fotografii de la acest eveniment poate fi confundată foarte ușor cu statuia ei de ceară din Muzeul Figurilor de Ceară, căci n-are niciun fel de expresivitate sau rid. Iar în altele e, pur și simplu, foarte diferită de cea de acum câțiva ani. De altfel, dacă e să facem o cronologie a aparițiilor ei din ultimii zece ani, nicio fotografie nu seamănă cu cealaltă, și nu pentru că ar fi îmbătrânit, ci pentru că aspectul ei fizic e foarte schimbat din cauza operațiilor estetice.

 

Unele dintre înfățișările ei din ultimii 10 ani

Voi ce spuneți? Cum arată în prezent Nicole Kidman?INAPOI LA PRIMA PAGINA