Ce scumpă este fetița lui Kylie Jenner! Micuța Stormi îi seamănă perfect mamei sale

Citeste tot despre:

,

Kylie, cea mai tânără mămică din marea familie Kardashian – Jenner este îndrăgostită până peste cap de fetița sa. După ce a ținut sarcina ascunsă timp de 9 luni și a uimit pe toată lumea cu vestea că a devenit mamă pentru prima oară pe 1 februarie, acum mezina Kylie nu se mai oprește din distribuit fotografii cu micuța sa, Stormi.

Micuța a fost fotografiată în timp ce dormea.

Și este de înțeles pentru că noul rol de mamă o face să fie entuziasmată, dar și foarte protectoare cu fiica ei și a iubitului Travis Scott. Stormi a devenit vedetă pe contul de Instagram al mamei sale, iar cele mai recente fotografii cu bebelușul sunt adorabile.

Vedeta și-a fotografia fiica cu ajutorul filtrelor de pe Snapchat, iar Stormi este pur și simplu adorabilă. Fetița în vârstă de 1 lună și câteva zile îi seamănă perfect mamei sale pe când era la aceeași vârstă, iar în cele două fotografii alăturate sunt greu de deosebit.

Stormi este o fetiță norocoasă pentru că mama sa este una dintre cele mai bogate femei la doar 20 de ani. Fetița se bucură de o întreagă garderobă de designer, de o cameră amenajată după ultimele tendințe și de multă atenție.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA