Ce se-ntâmplă în mariajul lui Jennifer Aniston și-al lui Justin Theroux

Acum câteva săptămâni se zvonea că Jen trăiește coșmarul infidelității din nou, unele surse susținând că Justin Theroux i-ar fi fost infidel actriței cu o femeie pe care el a prezentat-o ani la rând drept ”prietena sa de suflet”.

52092322 Jennifer Aniston and Justin Theroux were spotted in New York on June 14, 2016. They were at Justin's apartment in Soho, and headed off to a hotel together. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Surprinși în New York, după o escapadă în Bahamas

Ei bine, din fericire, aceste zvonuri nu s-au confirmat nicicând, iar Justin și Jennifer par a se bucura în continuare de relația și mariajul lor.

E drept, au fost cam scumpi la vedere în ultima vreme, iar asta a favorizat acele zvonuri. Dar, iată că acum am aflat că cei doi de-abia s-au întors dintr-o escapada amoroasă în Bahamas, unde au sărbătorit în avans primul an de mariaj, dat fiind faptul că pe 5 august (data căsătoriei) Justin se va afla în Australia pentru filmările următorului sezon al serialului ”The Leftovers”.

Cei doi amorezi au fost surprinși de paparazzi părăsind apartamentul lui Justin din New York și-ndreptându-se spre un restaurant din Soho pentru a lua prânzul împreună.

În imaginile respective, Jen și Justin par ușor iritați de prezența paparazzilor, însă nimic nu trădează faptul că ar avea probleme în mariaj. Așadar, totul e OK în cazul lor!

52092297 Jennifer Aniston and Justin Theroux were spotted in New York on June 14, 2016. They were at Justin's apartment in Soho, and headed off to a hotel together. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Jen a optat pentru un outfit lejer

Cât despre ținutele purtate de cei doi, Jen a apărut într-o fustă mini peste care a purtat, însă, o jachetă lungă, iar Justin a optat pentru o pereche de blugi negri și un maiou deschis la culoare.

52092292 Jennifer Aniston and Justin Theroux were spotted in New York on June 14, 2016. They were at Justin's apartment in Soho, and headed off to a hotel together. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Și Justin a mers pe aceeași idee, în privința vestimentației

foto: heptaINAPOI LA PRIMA PAGINA