Ce secrete ciudate ascunde mariajul lui Nicole Kidman cu Keith Urban?

Citeste tot despre:

, ,

Zâmbetele complice pe care Nico­le (49) și Keith (49) și le adresea­ză atunci când își fac prezența, mână în mână, în spațiul public sunt cea mai bună garanție a unei relații pre­gătite oricând să sfideze trecerea timpului. S-au împlinit deja 12 ani de când actrița și cântărețul de muzică country formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul american și în curând va avea loc cea de-a 11-a aniversare a căsniciei lor. Ce poți cere mai mult de-atât de la o relație trăită în lu­mina reflectoarelor? Poate mai multă tihnă, pentru că mariajul Kidman-Urban a cam fost vitregit de așa ceva încă de la rostirea celor doi „Da!“ în fața ofițerului de la starea civilă.

Nicole şi Keith se gândesc să părăsească Hollywoodul şi duc negocieri secrete pentru a achiziţiona o luxoasă casă în Southern Queensland, Australia.

De fapt, întreaga lor poveste a început într-un mod surprinzător. Nici vorbă de dragoste la prima vedere în momentul în care s-au întâlnit pentru prima dată. „Nu s-a cutremurat pământul“, ne dezamăgește Kid­man. Și tot ea a ținut să precizeze că el nu s-a grăbit s-o cucerească: „M-a sunat abia la patru luni după ce ne-am cunoscut.“ Ea, în schimb, nu și-a dorit să piardă timpul, știind, în sufletul ei, că el era alesul după numai o lună de idilă. „Sunt spontană. Mie îmi place să mă căsătoresc și abia apoi să ajungem să ne cunoaștem“, ne-a explicat actrița care s-a aruncat ca-n gol în noul mariaj. Și fosta soție a lui Tom Cruise chiar că n-a știut în ce se implicase! Noul ei partener avea probleme mari cu drogurile și băutura și un istoric de­loc îmbucurător de încercări de-a se lăsa de ele. Împinsă de împrejurări, proaspăta doam­nă Urban s-a văzut nevoită să pună la cale o intervenție, pentru a-l convinge pe Keith să se interneze într-un centru de reabilitare. „Sunt binecuvântat că o am pe Nicole în viața mea și că a reușit să mă convingă să urmez un program care să mă ajute să renunț la droguri“, a declarat cântărețul pentru Rolling Stone. Așadar, la numai patru luni de la nun­tă, Keith și-a făcut bagajele pentru clinică, în niciun caz pentru luna de miere. „A fost o perioadă foarte dureroasă pentru noi. Ne aflam într-un moment absolut crunt, pes­te care am reușit totuși să trecem“, a măr­turisit australianca în Vanity Fair. Dar ce le ține împreună pe cele două vedete (că ce-i putea despărți până acum e cât se poate de evident)? Din nou, răspunsul lor ne uimește: „Singu­rătatea ne-a unit“. Cei doi soți își pun pe tapet problemele care n-au reușit totuși decât să-i apropie și mai mult și, contrar practicii atât de împământenite la Hollywood, omit să ne ofere tabloul pere­chii perfecte. Nu tu nuntă ex­travagantă, ale cărei fotogra­fii să fie vândute presei (s-au căsătorit în secret), nici lună de miere romantică sau vreo căsnicie lipsită de hopuri existențiale. În schimb, și-au impus reciproc niște reguli care-i uimesc până și pe cei mai deschiși la minte dintre noi: “Nu ne trimitem nicioda­tă sms-uri și nici e-mail-uri”, dezvăluie doamna Urban. Pro­babil preferă contactul direct în detrimentul mesajelor scri­se sau poate pur și simplu au amândoi aceleași ciudățenii, pe care le consideră adorabile.

foto: guliver/gettyINAPOI LA PRIMA PAGINA