Ce-și dorește Jessica Biel să NU moștenească băiețelul ei de la Justin Timberlake?

Deși când vorbește despre soțul ei și talantele lui are numai cuvinte de laudă, Jessica Biel a mărturisit că-și dorește ca băiețelul lor, Silas, să nu-l moștenească în totalitate pe tatăl lui.

Jessica și singurul ei fiu, Silas

Celebra actriță, jovială cum o știm, a mărturisit că-și dorește ca micuțul Silas să nu-i calce pe urme tatălui lui, cântărețul Justin Timberlake. Jessica a dezvăluit că, deși îi iubește talentul muzical al soțului, speră ca Silas să nu-l moștenească. ” Sunt multe calități pe care mi le-aș dori ca el să le moștenească de la Justin. Dar este un lucru pe care nu-l vreau pentru el. Nu vreau să fie un muzician”, a recunoscut Jessica.

Justin și Jessica sunt căsătoriți din 2012

Ulterior, actrița și-a explicat afirmația, motivând că e o industrie nemiloasă și greu de suportat. ”Îl văd pe Justin prin ce trece și el chiar e cineva. Are acces la orice producător muzical și chiar poate avea melodii pe radio. Are turnee și face ca totul să pară simplu. Dar adevărul este că a muncit din greu, mulți ani la rând, pentru a ajunge unde este. Am deja imaginea asta cu el strofocându-se să reușească ca muzician. Ca mamă proiectezi următorii 30 de ani ai lui și te întrebi: ”Cum rezolv asta pentru el?”, a explicat starul hollywoodian.

Silas ar deja doi ani

Jessica a mărturisit, însă, că și-ar dori ca micuțul Silas să-i moștenească simțul umorului al lui Justin și farmecul lui. Pe finalul interviului acordat site-ului ”News.com.au”, actrița a recunoscut că și-ar susține copilul indiferent de ce-ar decide să facă în viață, doar că-și dorește să se facă inginer, doctor sau ceva în genul acesta.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA