Ce soție frumoasă și copii perfecți are „monstrul”de la Hollywood

Celebrul mogul din industria americană de film căzut în dizgrație după ce tot mai multe actrițe au declarat public că au fost hărțuite sexual de acesta, ba unele chiar violate, iar acest comportament al celui considerat zeul cinematografiei americane s-a întins pe nu mai puțin de 30 de ani.

După ce jurnaliştii de la The New York Times au publicat un articol în care au dezvăluit abuzurile lui Harvey Weinstein (65 de ani), cofondatorul casei de filme Miramax, tot mai multe femei şi-au făcut curajul de a vorbi public despre traumele suferite în timpul colaborărilor cu producătorul.

Harvey Weinstein și Georgina Chapman

După Ashley Judd, Mira Sorvino, Rosanna Arquette, modelul Ambra Battilana, Rose McGawn şi Asia Argento, într-un nou text marca The New York Times, celebrele Gwyneth Paltrow și Angelina Jolie recunosc și ele că s-au numărat printre victimele puternicului producător de filme.

Cel considerat a fi genial în meseria lui de producător de filme, responsabil pentru filme de succes precum Pulp Fiction, Shakespeare in Love sau Good Will Hunting, a primit astăzi și cea mai puternică lovitură, după ce soția lui, designerul casei Marchesa Georgina Chapman (41), a declarat că a părăsit domiciliul conjugal.

Cei doi sunt căsătoriți de zece ani și au doi copii

Fost model, superba creatoare de modă și fondatoare a brandului Marchesa ete căsătorită cu Harvey Weinstein de zece ani, cei doi având împreună doi copii, pe India (7) și Dashiell (4).

Într-un comunicat făcut public ieri seară, Georgina Chapman declară următoarele: „Sunt cu inima alături de toate femeile care au suferit enorm din cauza acestor acțiuni de neiertat. Am ales să îmi părăsesc soțul. Copiii mei cu vârste fragede sunt prioritatea mea numărul 1 și cer presei discreție în aceste momente.”

Georgina și fiica ei, India

Întrebarea de pe buzele tuturor este dacă celebra fashionistă nu cumva știa de toate abuzurile de care se făcea vinovat soțul ei și a ales să tacă și să rămână alături de el, de dragul influenței și a banilor acestuia. Iar acum, când acesta a căzut în dizgrație, a fost cocediat de Weinstein Company și asocierea cu el nu-i mai face bine, a ales să-l părăsească.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA