Brigitte Nielsen dă cărţile pe faţă despre incidentul din 1986, când Stallone a agresat o minoră

Citeste tot despre:

,

La vremea aceea, Brigitte și Sylvester Stallone erau căsătoriți. Așa încât TMZ a intervievat-o despre acuzația primită de Sly, potrivit căreia starul a agresat sexual o minoră, forţând-o la sex în trei, cu el şi cu bodyguardul lui, în 1986, în Las Vegas – unde se afla la filmările peliculei Over the Top.

„În vara lui 1986 eram proaspăt căsătoriţi. Eu şi Sly eram nedespărţiţi la filmările Over the Top din Las Vegas. Iar persoana care-l acuză pretinde că se afla la 8:30 seara în apartamentul nostru de la Hilton. Dar aşa ceva n-avea cum să se întâmple. În majoritatea timpului, îl vedeam cum filmează. Seara luam cina şi ne duceam în apartamentul nostru. Nicio altă persoană nu s-a aflat în acel apartament cu el în afara de mine. Deci toată povestea e o minciună.  Sunt absolut sigură că acest incident n-ar fi avut cum să se petreacă. Este incredibil că Sylvester şi familia lui trebuie să sufere din cauza a ceva ce nu s-a întâmplat.”, a declarat Brigitte.

Sly este apărat şi de actorul David Mendenhall, care i-ar fi făcut cunoştinţă cu minora victimă. „Am fost şocat când am citit povestea. E complet fals că eu i-am făcut cunoştinţă cu o puştoaică de 16 ani lângă liftul hotelului sau oriunde altundeva. Singurele persoane pe care i le-am prezentat lui Sly au fost rudele mele, care m-au vizitat pe platoul de filmare”, spune Mendenhall.

În vârstă de 71 de ani, Stallone s-a trezit acuzat acum câteva zile că a constrâns o minoră să întrețină relații intime cu el și cu bodyguardul lui, Michael „Mike” De Luca. Totul s-a întâmplat la hotelul Hilton din Las Vegas în iulie 1986. Adolescenta a mărturisit că a întreținut relații sexuale cu Stallone, iar el l-a încurajat și pe De Luca să li se alăture. În acel moment, tânăra anonimă s-a simțit „foarte incomod”, dar se pare că ” nu a avut de ales”. De Luca a mers atât de departe, încât a forțat-o pe adolescentă să îi facă sex oral înainte de a întreține relații intime cu el, în timp ce Stallone îi făcea ei sex oral, iar toate aceste detalii vin direct din raportul poliției de la acea vreme. Poliția nu a luat măsuri în acest caz la vremea respectivă, deoarece, deși victima a ajuns la poliție, de rușine nu a mai depus plângere, dar declarația ei a rămas într-un raport din 1986.INAPOI LA PRIMA PAGINA