Ce spune Lionel Richie despre relația fiicei sale cu Justin Bieber

De când au apărut primele fotografii surprinse cu Sofia Richie și Justin Bieber în ipostaze intime, toată lumea s-a întrebat ce părere are celebrul Lionel Richie despre toată această situație.

52162573 Singer Lionel Richie and his daughter Sofia Richie are seen spending the day together in Beverly Hills, California on September 2, 2016. The pair did some shopping before stopping for some organic juice. Sofia recently returned from New York after spending last weekend in Mexico with boyfriend Justin Bieber. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Au fost surprinși când ieșeau dintr-un magazin, iar paparazzi i-au luat la întrebări

Zilele trecute, am avut ocazia să aflăm ce gândește Lionel despre relația fiicei sale cu muzicianul Justin Bieber, căci un paparazzo îndrăzneț l-a surprins pe stradă și l-a întrebat.

Ei bine, Lionel ne-a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai cool tați de la Hollywood, fiind extrem de simpatic în răspunsurile date jurnalistului îndrăzneț.

Întrebat fiind ce are de spus despre Sofia și Justin, Lionel a mărturisit amuzat că fiica sa ”nu-i dă voie să vorbească” despre acest lucru. ”Am ordine precise să nu intru în acest subiect”. Totuși, celebrul muzician a recunoscut că fiica sa se bucură de aprobarea lui și că nu-l deranjează relația ei cu Bieber. ”Da, da, da, sunt OK cu asta!”

De altfel, cea mai stingherită din această situație a fost Sofia, care-l însoțea la acel moment pe Lionel. Aceasta le-a spus paparazzilor că nu se simte confortabil cu aceste întrebări și a luat-o la goană spre un automobil care-i aștepta. ”Atât de inconfortabil. Eu o să.. alerg spre mașină”.

Lionel, în schimb, și-a păstrat calmul și le-a mai declarat jurnaliștilor că ar fi de acord chiar și să lucreze cu Bieber la un proiect muzical.

Mda, ziceți voi dacă nu e cel mai cool tată de la Hollywood!

Exclusive... Justin Bieber And Sofia Richie On Yacht In Los Cabos ***NO USE W/O PRIOR AGREEMENT - CALL FOR PRICING***
Sofia și Justin au fost de curând într-o vacanță romantică în Mexic

foto: heptaINAPOI LA PRIMA PAGINA