Ce spune Macaulay Culkin despre relația cu fina lui, Paris Jackson?

Fostul actor copil devenit faimos odată cu seria Singur Acasă și ajuns acum la 37 de ani, are o relație dubios de apropiată cu fina lui, Paris Jackson, de 19 ani.

Paris și Macaulay

După ce fiica lui Michael Jackson a apărut deseori în imagini postate pe Instagram în compania nașului Macaulay Culkin, mulți s-au întrebat dacă între cei doi n-ar fi mai mult decât o prietenie. Până la urmă, cei doi au mers până acolo și și-au făcut și tatuaje identice…

Într-un interviu acordat la începutul acestei săptămâni, actorul de 37 de ani a fost întrebat, bineînțeles, și despre relația cu Paris, pe care el a descris-o ca fiind o fată înaltă, frumoasă și deșteaptă.

„Vă avertizez, sunt foarte protector când vine vorba despre ea, așa că aveți grijă! O iubesc foarte mult”, a mărtuirisit acesta.

Cât despre tatăl fetei, Regele Pop Michael Jackson, Macaulay Culkin a declarat că acesta a fost cel mai bun prieten al său pentru o lungă perioadă de timp. 

Nu știm dacă declarația actorului despre Paris Jackson sperie pe cineva, pentru simplu motiv că moștenitoarea Jackson nu se află, deocamdată, într-o relație.INAPOI LA PRIMA PAGINA