Ce talie are! Serena Williams a slăbit în timp record. Iat-o într-o rochie mini!

A trecut doar o lună de când Serena Williams a devenit mamă, însă tenismena n-a pierdut timpul deloc. Fără să-și neglijeze micuța, sportiva a urmat un regim special și a reluat antrenamentele sportive de îndată ce a primit undă verde de la medic. Iar rezultatul e unul spectaculos!

Prima ieșire fără micuța Alexis Olympia

Serena Williams și-a surprins fanii cu o primă apariție publică după nașterea fiicei sale și o primă fotografie internaută cu noua siluetă. Tensmena a ieșit ieri, însoțită de logodnicul Alexis Ohanian, la cumpărături, motiv pentru care a îmbrăcat o superbă rochie albă, care i-a venit ca turnată.

Prin fotografia respectivă am apucat să observăm cât de mult a slăbit Serena în doar o lună, căpătând o talie ca de balerină. Și brațele, picioarele și bustul au suferit o schimbare vizibilă și e mai mult decât binevenită. Well done, Serena! Ne place și look-ul abordat, unul mult mai natural și boem, care o prinde de minune!

Au devenit părinți acum o lună

Amintim că-n urmă cu o lună, Serena Williams (36) și fondatorul Reddit Alexis Ohanian au devenit părinții unei fetițe pe care au ales s-o numească Alexis Olympia Ohanian Jr. Momentan, cei doi îndrăgostiți n-au dezvăluit data nunții, însă au menționat că pregătirile sunt în toi. Așadar, așteptăm să vedem când Serena va deveni doamna Ohanian.

foto: Instagram, arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA